Erős, sikeres Gyöngyös a cél: Dr. Tatár László, a Fidesz polgármesterjelöltje

Erős, sikeres Gyöngyös a cél: Dr. Tatár László, a Fidesz polgármesterjelöltje

A Fidesz Gyöngyösi Szervezete egyhangú ajánlása alapján Dr. Tatár Lászlót javasolta a kormánypárt gyöngyösi polgármesterjelöltjének. A héten véglegessé válik a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjeinek listája is a városban.

Ebben az évben már döntöttek az emberek arról, kik vezessék az országot, és kik képviseljék a nemzeti érdekeket Európában. Ősszel pedig megválaszthatják, kik irányítsák Gyöngyöst a következő öt esztendőben. A Fidesz megkezdte a felkészülést az önkormányzati választásokra, ennek jegyében a helyi képviselőjelöltek személyéről is dönt a párt gyöngyösi szervezete ma – hangsúlyozta Horváth László választókerületi elnök, a térség országgyűlési képviselője a Fidesz gyöngyösi polgármesterjelöltjét bemutató sajtótájékoztatón.

– Alulról építkező pártként az újjáalakult helyi csoport egyhangúlag Tatár Lászlót javasolta gyöngyösi polgármesterjelöltjének. A döntést a Fidesz megyei választási egyeztető bizottsága is támogatta, így már hivatalosan is Tatár László a jelölt – mondta a választókerületi elnök.

Hozzátette: a civilben orvosként dolgozó Tatár László ismert a helyi közösségben, rendelkezik a kellő tudással és tapasztalattal egy erős és sikeres Gyöngyös felépítéséhez, képes egyesíteni a közösség érdekeit. Horváth László szerint fontos, hogy cselekvőképes, egyértelmű felhatalmazással rendelkező vezetése legyen a városnak. A Fidesz a következő hónapokban ezért dolgozik.

Tatár László elmondta: a tagság támogatásával már megkezdte az egyeztetéseket mindazokkal, akikre képviselőjelöltként számít. Gyöngyös többé nem engedheti meg magának a széthúzást, fel kell zárkóznia a városok közötti versenyben. Tatár László szerint a gyöngyösiek a jó ötletekre, észrevételekre nyitott, megfontoltan és alázattal tevékenykedő városvezetést érdemelnek.

A széleskörű együttműködés jegyében Tatár László aktív szerepet kínál a város legfontosabb intézményei számára is. A Károly Róbert Főiskola és a Bugát Pál Kórház vezetésével máris érdemi párbeszéd kezdődött: Tatár László kezdeményezte, hogy a két intézmény soraiból szakemberek erősítsék a Fidesz képviselőjelöltjeinek csapatát. A felkérést azzal indokolta, hogy a Károly Róbert Főiskola és a Bugát Pál Kórház képviselőjelöltjei a választókörzetük mellett a két intézmény érdekeit is eredményesen képviselhetik a városi testületben, hiszen jól működő kórház és főiskola nélkül elképzelhetetlen a sikeres Gyöngyös.

A Tatár László által javasolt tíz körzeti képviselőjelölt személyét a sajtótájékoztatót követő csoportülésen hagyhatják jóvá. Legközelebb őket szeretné bemutatni a nyilvánosságnak a Fidesz Gyöngyösi Szervezete.

2014.06.24.

www.horvathlaszlo.hu

fotó: Czímer Tamás

 

Megosztás "Erős, sikeres Gyöngyös a cél: Dr. Tatár László, a Fidesz polgármesterjelöltje" az alábbiakkal

Gyöngyösi választókerület - Hasonló cikkek
máj. 26., 116 napja

A 2018-as költségvetés a munkából élőkről, a családokról, a biztonságról szól

A 2018-as költségvetés a munkából élőkről, a családokról, a biztonságról szólA 2018-as költségvetés a stabilitás, a kiszámíthatóság és a fejlődés költségvetése, mely elsősorban a munkából élőkről, a gyermeket nevelő családokról és az ország védelméről szól, de minden magyar számára megteremti a lehetőséget arra, hogy ismét léphessen egyet előre a saját ...

máj. 23., 119 napja

Segítség a mátrai szőlő- és gyümölcstermelőknek

Segítség a mátrai szőlő- és gyümölcstermelőknekA szélsőséges időjárás okozta mezőgazdasági károk enyhítésére tett kormányzati intézkedésekről tartott tegnap sajtótájékoztatót Horváth László, a térség országgyűlési képviselője, Győrffy Balázs, a  Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke és Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár Gyöngyöstarjánban.  Az elmúlt időszakban hóesés, ...

máj. 15., 127 napja

Kiemelt turisztikai térséggé válhat a Mátra

Kiemelt turisztikai térséggé válhat a MátraIdén 130 éves a mátrai turizmus. Ebből az alkalomból tartott ma konferenciát a Mátra Jövője Turisztikai Egyesület és a Gyöngyös Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület a mátrafüredi Hotel Ózonban. A rendezvény megnyitójában Kápolnai Nagy Ágnes, a 11 éve alakult Mátra Jövője Turisztikai ...