Erős, sikeres Gyöngyös a cél: Dr. Tatár László, a Fidesz polgármesterjelöltje

Erős, sikeres Gyöngyös a cél: Dr. Tatár László, a Fidesz polgármesterjelöltje

A Fidesz Gyöngyösi Szervezete egyhangú ajánlása alapján Dr. Tatár Lászlót javasolta a kormánypárt gyöngyösi polgármesterjelöltjének. A héten véglegessé válik a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjeinek listája is a városban.

Ebben az évben már döntöttek az emberek arról, kik vezessék az országot, és kik képviseljék a nemzeti érdekeket Európában. Ősszel pedig megválaszthatják, kik irányítsák Gyöngyöst a következő öt esztendőben. A Fidesz megkezdte a felkészülést az önkormányzati választásokra, ennek jegyében a helyi képviselőjelöltek személyéről is dönt a párt gyöngyösi szervezete ma – hangsúlyozta Horváth László választókerületi elnök, a térség országgyűlési képviselője a Fidesz gyöngyösi polgármesterjelöltjét bemutató sajtótájékoztatón.

– Alulról építkező pártként az újjáalakult helyi csoport egyhangúlag Tatár Lászlót javasolta gyöngyösi polgármesterjelöltjének. A döntést a Fidesz megyei választási egyeztető bizottsága is támogatta, így már hivatalosan is Tatár László a jelölt – mondta a választókerületi elnök.

Hozzátette: a civilben orvosként dolgozó Tatár László ismert a helyi közösségben, rendelkezik a kellő tudással és tapasztalattal egy erős és sikeres Gyöngyös felépítéséhez, képes egyesíteni a közösség érdekeit. Horváth László szerint fontos, hogy cselekvőképes, egyértelmű felhatalmazással rendelkező vezetése legyen a városnak. A Fidesz a következő hónapokban ezért dolgozik.

Tatár László elmondta: a tagság támogatásával már megkezdte az egyeztetéseket mindazokkal, akikre képviselőjelöltként számít. Gyöngyös többé nem engedheti meg magának a széthúzást, fel kell zárkóznia a városok közötti versenyben. Tatár László szerint a gyöngyösiek a jó ötletekre, észrevételekre nyitott, megfontoltan és alázattal tevékenykedő városvezetést érdemelnek.

A széleskörű együttműködés jegyében Tatár László aktív szerepet kínál a város legfontosabb intézményei számára is. A Károly Róbert Főiskola és a Bugát Pál Kórház vezetésével máris érdemi párbeszéd kezdődött: Tatár László kezdeményezte, hogy a két intézmény soraiból szakemberek erősítsék a Fidesz képviselőjelöltjeinek csapatát. A felkérést azzal indokolta, hogy a Károly Róbert Főiskola és a Bugát Pál Kórház képviselőjelöltjei a választókörzetük mellett a két intézmény érdekeit is eredményesen képviselhetik a városi testületben, hiszen jól működő kórház és főiskola nélkül elképzelhetetlen a sikeres Gyöngyös.

A Tatár László által javasolt tíz körzeti képviselőjelölt személyét a sajtótájékoztatót követő csoportülésen hagyhatják jóvá. Legközelebb őket szeretné bemutatni a nyilvánosságnak a Fidesz Gyöngyösi Szervezete.

2014.06.24.

www.horvathlaszlo.hu

fotó: Czímer Tamás

 

Megosztás "Erős, sikeres Gyöngyös a cél: Dr. Tatár László, a Fidesz polgármesterjelöltje" az alábbiakkal

Gyöngyösi választókerület - Hasonló cikkek
okt. 27., 88 napja

Ingyenes étkezés igényelhető az őszi szünetre

Ingyenes étkezés igényelhető az őszi szünetreA kormány döntése értelmében az iskolákban a hétfőn kezdődő őszi szünetre a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek számára napi egyszeri ingyenes meleg étkezés igényelhető, amit a helyi önkormányzat jegyzőjénél kell jelezni. Idén is mind a négy iskolai szünetben, így az ...

okt. 26., 89 napja

Védjük meg Magyarországot!

Védjük meg Magyarországot!Térségünk több településén standokat állítottunk fel, hogy minél több emberhez eljusson az üzenetünk: Nem hagyjuk, hogy ránk kényszerítsék a Soros-tervet, hogy megmondják nekünk, kikkel éljünk együtt. Köszönöm segítőink önkéntes munkáját!   2017. október 26. www.horvathlaszlo.hu

okt. 9., 106 napja

Ülésezett az Önkormányzatok Mátrai Szövetsége

Ülésezett az Önkormányzatok Mátrai SzövetségeA Mátra fejlesztéséről tartott előadást Horváth László Abasáron, az Önkormányzatok Mátrai Szövetsége közgyűlésén. A Mátra kiemelt turisztikai térséggé nyilvánításának kapcsán beszámolt az eddig elvégzett közös munkáról, valamint arról, hogy a mielőbbi kivitelezés elősegítésé érdekében a kormány a légvezetékek földkábellel való ...