Elkészült az orvosi rendelő Nagyvisnyón

Elkészült az orvosi rendelő Nagyvisnyón

A területfejlesztési pályázatok sorában Nagyvisnyón elsőként kezdték megvalósítani és elsőként is fejezték be az építkezést. Megtörtént a műszaki átadás-átvétel, a használatbavételi engedély megérkezése után a betegek megújult, korszerű és méltó környezetben kereshetik fel a háziorvost és a védőnőt.

Külön öröm számomra, hogy a nagyvisnyói kivitelező igazi lokálpatriótaként, emelt műszaki tartalommal valósította meg a fejlesztést.

Sokan kételkedtek a területfejlesztési források sikerében, de Nagyvisnyón itt van bizonyságul az első fecske, amely most nem a tavaszt, hanem a kézzelfogható fejlődést hozta el térségünkbe!

 

2018. március 21.

www.horvathlaszlo.hu

Megosztás "Elkészült az orvosi rendelő Nagyvisnyón" az alábbiakkal

Sajtóközlemény - Hasonló cikkek
feb. 15., 67 napja

Én már aláírtam!

Én már aláírtam!Arra kérek mindenkit, hogy írja alá a kisebbségvédelmi kezdeményezést, védjük meg ezzel közösen a határon túli magyarok jogait! Mindössze pár perc, néhány kattintással, itt elérhető: https://ec.europa.eu/citizens-initiative/32/public/#/ Segítsük egy megosztással is, hogy mindenkihez eljusson ez a polgári kezdeményezés!   2018. ...

aug. 26., 241 napja

Vona Gábor provokációja szándékos az idősekkel szemben

Vona Gábor provokációja szándékos az idősekkel szembenVona Gábor július 22-ei Facebook-bejegyzése szándékos provokáció, amely tudatosan, nyíltan, méltánytalanul támadja és minősíti az időseket – hangsúlyozta Horváth László (Fidesz-KDNP) pénteki, gyöngyösi sajtótájékoztatóján. Az országgyűlési képviselő elmondta: Vona Gábor szerint vannak jó és tisztességes nyugdíjasok, de vannak a megtévesztett, ...